Yleinen

Viidakosta lastenparlamenttiin

30.09.2015, Heidi

“Eihän tänään ole merirosvojumppaa, koska viimekerrasta tuli illalla ihan puujalka…” eskareiden jumppasalille lähdössä olevasta jonosta veistellään heti aamutuimaan. Ei  merirosvoilua tänään, vaan musiikkiliikuntaa viidakossa: ryömien, kontaten, norsuillen, taikoen ja virtaa pitkin seilaten…. ja rutkasti mielikuvitusta antamassa matkanteolle suuret siivet.

 

 

Iltapäivän polttava kysymys puolestaan kuuluu: Mitä tehtäisiin lokakuussa? Tuskin ehti puheenjohtaja parlamenttinuijaa kopauttaa kokouksen avatuksi, kun käsiä alkoi nousta: piilosta, sokkosta, jalkapalloa, pöytäteatteria, rakennetaan maja ja otetaan sinne taskulamput, tehdään taikataikinaa, jatketaan siltaa, tehdään soitinesitys, pidetään piirustusnäyttely, sekoitetaan värejä ja otetaan juoksukilpailu koulun kanssa. No mutta, siinä ne on lokakuu hommat aika mukavasti suunniteltuna. Täti kiittää ja kuittaa.

 

Ja vielä huomisen mukavuustunti. Kaikki sitä innolla odottavat, mutta mitä se voisi olla…tuntuu olevan vaikea keksiä, kun kaikki on niin kivaa…

–  Entä jos se olisikin YLLÄTYS?

–  JOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Mitähän huimaa sitä puuhattaisiin… V& I Heidi

 

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *