Yleinen

Tummaa vihreää

18.09.2015, Heidi

Ensin ilmassa on lievää hämmennystä, kunnes ilo  karkaa kattoon asti. JEEEE!!!!! Kaikki eskarin koulukyydit ovat saavuttaneet malttimittareihin tumman vihreän (suorituksena parhaista parhain) niin eilisen iltapäivän kuin tämän aamun kyydeistä!

– Miten te sen teitte?

– Me tervehdittiin, kun mentiin kyytiin.

– Ja kiitettiin kanssa.

– Ja sanottiin hyvää päivänjatkoa.

– Ja vähän laulettiin. PuuhaPeteä.

 

Entä mitä palautetta antoivat taksinkuljettajat? Tyytyväisesti myhäillen he kertoivat, että kyydissä keskusteltiin nätisti ja matkaa taitettiin hyvällä tuulella. Voi itku ipanat, olen niiiiiiiiiiiiiiiin ylpeä teistä!

 

Ja voitteko kuvitella, tähän päivään mahtui vielä toinenkin hieno hyvien tapojen saavutus. Ruokailussa nimittäin ruokailuesimerkkikoulukummit Juuso ja Teemu ottivat molemmat haltuun yhden pöydällisen eskareita. Siinä sitä sitten syötiin kalakeittoa porukassa, kuin koululaiset ikään. Ja ohessa muisteltiin nimiä puolin ja toisin sekä juteltiin muita  mukavia juttuja. Jopa sellaista selvisi, että koulukummeilla on aika eriskummallisia oppiaineita, kuten fysiikkaa ja historiaa. Eikä kenelläkään ollut mihinkään kiire eikä hoppu. Kiitos ja iso peukku kummeille mukavasta ruokailusta kanssamme!

 

Peukku kattoon asti venytettynä  Heidi


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *