Yleinen

Petseilyä

06.10.2017, Heidi

Petsit ovat ihania. Ovat ovat, uskokaa pois. Tädin huushollissa näitä pieniä, suuripäisiä muovieläimiä on vilistellyt jo kymmenen vuotta, eikä niihin kyllästy koskaan. Ja mihin kaikkeen niitä voikaan hyödyntää! Tänäänkin petsit toimivat lastenparlamentin esittämässä erikoispäivässään mainioina “esittelijöinä”, kun videoimme tabletille Leppävirran hienoja matkailukohteita.

-Minä olen Miu ja tässä on Leppävirran silta

-Minä olen Armas Hotakainen ja tässä on Vesileppis

-Minä olen mustekala ja tässä on kirkko

Jokaisen esittelijä kuvausote on vakaa ja ääni kuuluva. Hyvin toimii! Toki ennen videointia on ensin tehty hauskoja harjoituksia esittelemällä mm. vihanneksia ja kaiken maailman paikkoja Leppävirralta. Tästä ei mainosvideo parane.

 

Iltapäivä on pyhitetty omille hommille, mutta sielläkin petsit esittävät tärkeää roolia. On kiva katsoa, kuinka nukkekotiin muuttaa väkeä ja lisää vieraita pakkaa milloin miltäkin kulmalta, sillä petseistä innostuvat myös muutamat pojat. Ja kun monet leikkivät yhdessä sujuvasti, jää aikuiselle taas aikaa puuhailla niiden kanssa, jotka haluavat esimerkiksi opetella jotakin tiettyä taitoa. Se on arvokasta se.

 

V&I kirjoittelee  Heidi

Ruokana tänään perunaa, palapaistia, vihersalaattia ja ruisleipää


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *