Yleinen

P niin kuin perhepassi

13.03.2018, Heidi

Voi räkä. Aamun harmaa taivas mättää vettä tuulilasiin ja kaukalossa on lunta nilkkaan asti, se siitä kummiluistelusta. Onneksi loppuviikoksi on luvattu pakastuvaa ja kentänauraaja Hannu lupaa sipaista silloin jään sileäksi. Josko kolmas kerta toden sanoisi…Otetaan siis aamusta haltuun aakkosjunan 15. kirjan, joka on P.

-P niinkuin Pertti!

Niinpä. Eskareista sietäisi mokoman siipiveikon jo alkaa kotiutua, kun oman kirjamenkin päivä on…

-Niin ja Pikkuisen!

-Mutta Doraemon alkaa D:llä

Hienosti ratkeavat taululta myös salasanat: puu, pää, pöllö, pullo, pipo….

-Hei. Nythän minä muistin. Passit

Perheliikuntapassit. Ryhmän pitäisi kimpassa kerätä sata liikuntamerkintää päästäkseen uimahallireissulle Vesileppikseen.

-Ai ilmaiseksi?

-Joo, Palkinnoksi

 

Vähänkö Päheetä! Mutta perheliikuntaa eli nyt ei voikaan eskari liikkua yksin, vaan aikuinen pitää saada mukavasti houkuteltua matkaan…

-Meidän äiti tykkää hirveästi liikunnasta!

-Saako sen passin aloittaa jo tänään,niin on ennemmin täynnä

Voi dääm. Täti pahoittelee vilpittömästi, mikäli kotijoukot joutuvat äkillisen liikuntapanostuksen kohteeksi, heh heh.

 

Ulkoilulla taivas sataa edelleen vettä eli on aika palata kurahousukantaan, mikä tänään tarjoaa aika hilpeää huvia. Pihaan on nimittäin aurattu suuri ja jyrkkä lumikasa, johon pulkat ja liukurit ovat liian vauhdikkaita välineitä, mutta entäs kurikset….Hilpeää, tästä ei kyllä pyllymäki parane!

 

Iltapäivällä juhlitaan vielä 7v. synttäreitä ja päivänsankarin valitsema “Karhu nukkuu”-leikistä syntyy aivan uusi variaatio, kun eskarit keksivät alkaa laulun ohessa kiertää piiriä mm. yhdellä jalalla hyppen. Myös taikalahjat ovat kivoja: on mönkkäriä, grossia, kuninkaankruunua, karkkia, lumilautaa, legoja ja harvinaisen monta eriaiheista kirjaa. Selvästi on mietitty, mistä lahjansaaja oikeasti ilahtuisi.

 

V&I kirjoittelee  Heidi

Ruokana broilerkastike, ohrahelmet, värikäsraaste ja ruisleipä


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *