Yleinen

Normipäivä

17.01.2018, Heidi

Tästä päivästä yleisfiilis on sellainen….että meni ihan jees. Normisti. Meillä oli kylässä veo Minna ja aloitimme  aamun värityskuuntelulla, jossa maltti oli taas tärkeässä osassa. Aika hienosti onnistuikin jo pelkästä kuullustaohjeesta toimiminen, mutta yhdestä toisesta taidosta olimme Minnan kanssa aivan erityisen yksimielisiä ja iloisia: hieno työrauha. Tarvittiin vain muutama pieni muistutus omaan paperiin keskittymisestä, muutoin sujui kuin koululaisilla. Hyvä eskarit!

 

Liikuntasalissa alkulämmittelyksi otettiin banaanihippaa ja sillä aikaa, kun me aikuiset kokosimme telinerataa, eskarit ottivat yhden kierroksen lattiamuistipeliä. Säääntäjen mukaan sujuu, hieno homma. Sitten kutsuivatkin jo telineet: renkaat, käydet, trampat, rekkitanko, hyppyesteet jne. Menoksi vaan, omaan tahtiin ja taitojen mukaan.

-Oh hoh!

Sinne se eskarilainen  köyttä pitkin itsensä reittää, koulun kattoon asti. Arvaatte varmaan, että kavereiden ilmeet ovat ihailevat. Ja kokeileepa moni tehdä saman itsekkin, mutta tänään ei sentään vielä nähdä muita “katto Kassisia”. Vaikka lähellä on. Että kevääseen mennessä nähdään taatusti, täti on siitä varma.

 

Iltapäivällä luetaan OnniOpus ja puuhaillaan omia hommia: Ekapeliä pelataan 15min vuoroilla, poni-ja barbileikit ovat levitetty toimistoon ja yhdellä pöydällä on menossa armoton “Lampaiden taisto”-lautapeli, jossa kaveri pitäisi pussittaa ja omat nappulat pitää liikkeellä viimeiseen asti.

-Laita tuohon, niin tuo…

Hih, peli-ideasta perilläolevalle on melkoisen haastavaa olla pelaamatta kaverinkin vuorolla.

 

-Ota se ruisku!

Hetken pitää  ihan miettiä, että onko kyseeessä kenties pakkoluontoinen influenssarokotus, niin innolla tohtori painelee potilaidensa perässä lääkeruisku valmiina…Eskarit ovat keksineet hauskan leikin, mutta sisätiloihin tämä hippasversio osoittautuu liian rajuksi. Kielletänkö siis koko homma…Ei tietenkään. “Sairastellaan” sitä huomenna,mutt pihamaalla, vaikka koko eskariporukalla. Hyvät leikit ovat niin parasta!

 

V&I kirjoittelee  Heidi

Ruokana jauhelihapata, vihersalaatti ja ruisleipä


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *