Yleinen

Mukavuustuntisuunnitelmia

24.05.2018, Heidi

On aina mukavaa saada hyvää palautetta, mutta aivan upeaa on saada siitä porukalla kokoon mukavuustunti. Tänään kirjastoauton Pekka antoi eskareille peräti kaksi kk-merkkiä, yhden käytöksestä ja toisen hienosta e-kirjaprojektista. Kun siihen vielä lisätään Anun eilinen lisämerkki sekä Henna-open kouluuntutustumispvänmerkki, on koossa jo 1,5 mukavuustuntia. Mutta yksi pikku pulma kyllä on. Meiltä on vapaat eskaripäivät loppu. Viisi päivää jäljellä ja niistä neljä erikoispäiviä vieraneen ja reissuineen. Eli ma on homma hoidettava.

-Mitäs te toivoisitte mukavuustunnille. Mennäänpäs niin, että jokainen sanoo toiveensa

-Jalkapalloa

-Tutkitaan ötököitä

-HämäränHyssy(*monta)

-Lelupäivä

-Jos Enskapensa tulisi ja konnat!

-Sählyä

Jaahans, aika paljon touhua yhdelle päivälle, mutta ei toteutus ole mahdoton, kun rakennetaan ideaa hiukan…

-Sopisiko, jos minä toisin teltan ja tehdäänkin se HämäräHyssy ulos?

-Joo!!!(*monta)

-Saako tuoda oman tyynyn sinne?

Saa tietysti ja lelupäivänlelutkin.

-Ja konnat me voidaan ottaa silloin ulos aitaukseen, jos vaan on tarpeeksi lämmin sää. Ötököiden tutkiminen onnistuu kanssa ja nuo pelihommat.

Joo, vuoden viimeinen mukavuustunti on tietysti ulkopäivä, kaikkine puuhineen. Mutta aivan ihanan erityinen on yksi esitys

-Kysytään äideiltä, että mitä ne toivoisi

Ajatella. Äidithän aina tietävät ja keksivät ne parhaat jutut…Ok, illalla on liikkuvat läksiäiset eli silloin kysäistään.

 

Muutoin päivä piti sisällään vuoden viimeset synttärijuhlat, joilla leikittiin, mitäpäs muuta, kuin Karhu nukkuuta. Ja annettiin ihan superhienoja taikalahjoja rikkoutumattomasta grossimoposta aarrearkkujen kautta ajokorttiin. Hih, hilpeää. Niin ja juhlien päätteeksi saatiin vielä sähkötkin takaisin, ne kun katkesivat koko koululta hiukan ruokailun jälkeen. Itseasiassa samaan aikaan, kun kaivoimme Doraemonin esiin yökylläkassista. Ajatella! Olikohan se pelkkä yhteensattuma…Mutta se ainakin kävi varsin selväksi, että ilman sähköä ei sitten mikään toimi: hanoista ei tule vettä, tulostin ei tulosta, tablettia ei voi ladata ja vessanpönttökin kuivuu.

-Miten se vessaan liittyy?

Pohditaan siis hetki ja keksitään, että vessanpönttö kaipaa säiliön vedelle nostoapua moottorista, joka taas tarvitsee sähköä. Vaikka mitään johtoa tai käynnistysnappulaa ei näykään.

 

Juu ja illalla pidettiin sitten eskarin liikkuvat läksiäiset, joista ei todellakaan iloa, heittäytymistä ja liikettä puuttunut. Kiitos te ihanat mahtavat perheet! Mutta läksiäisisät  täti kirjoittaa tarkemmin huomenna, sillä sen verran oli meno rivakkaa, että tätiäkin hiukan jo hyydyttää…saunaan siis ja vällyjen väliin, että huomenna jaksamme ottaa valoisti vastaan koko koulun ihanan kevätvieraan: vasikan. Ammuuta muuta.

 

V&I kirjoittelee  Heidi

Ruokana kinkkukiusaus, punajuuri/omenasalaatti

 

 

 

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *