Yleinen

Malttisuunnitelma ja satasta luistimilla

27.01.2016, Heidi

Tapahtui ti  26.1.2016…

– Minulla olisi teille ehdotus. Kerätäänkö porukassa 8 malttimerkkiä ja lähdetään mukavuustuntireissuna kirkolle konserttiin.

– JOO!!!!

Hurautettaisiin pirssillä kirkonkylän päiväkodilla järjestettävään satukonserttiin, syötäisiin ja sitten vielä olisi yllätysjuttu ennen kotiinlähtöä….Totta kai me lähdemme reissua tavoittelemaan: muistetaan vaan hyvät tavat, minkä lisäksi myös muistutetaan kaveria nätisti, jos meinaa tämän hommat alkaa lipsua.

– Ja ope. Positiivinen palauta!

 

Iltapäivällä vuorossa oli eskareiden ensimmäinen luistelutunti, taivaan lyödessä kaukaloon vuoroin tuiskua ja rakeita. Se ei kuitenkaan menoa haitannut, kuten ei sekään, että taitotasoa oli porukassa monenlaista, sillä tärkeinhän on asenne ja se oli jokaisella eskarilla hienosti kohdallaan. Sitkeästi vaan ylös ja liikkeelle:

– Nenä painaa enemmän kuin pylly!!!!

– Pinguta pinguta!!!!

Hauska apu luistelun alkeissa ovat myös matalat sählymaalit, joilla “aura-autona ajellen” hapuilevakin luistelija pääsee turvallisesti mukavaan kiitoon ja potku sekä liuku tulevat tutuiksi. Ja kun vielä tunnin lopuksi jokaisen pääsee luistelemaan oman henkilökohtaisen kannustusluistelulenkin, niin johan on harjoittelu sysätty liikkeelle onnistumisen ilolla.

 

Kyllä osaakin olla hyvä mieli ja mahtava fiilis, kiitos eskarit!

 

Heidi

 

 

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *