Yleinen

Kupperiskeikkaa!!!

18.01.2017, Heidi

-Ensin keinutetaan vauhtia. Ja sitten vitoset taakse. Ja ponnistus…

Notkeasti kiepsahtavat kuperkeikat takaperin, vaikka moni eskari kertoi ennen jumppaan lähtöä, että sitä ei kyllä osaa. Ja etuperinkin on vähän niin ja näin.

-Ope, kato!

Ilo on niin suuri ja ilmeinen, että täti epäilee vahvasti kodeissa tingattavan patjoja tänään jumppakäyttöön….pahoittelen, heh heh. Ja sama tekemisen ja onnistumisen ilo näkyy kaikilla muillakin päivän rasteilla: penkinylitys, yhdenjalanhyppelyt, rapukävely, korkeusläpsyt, kierintä, pallonpompotus jne. Ainoastaan yksi asia on jumppareissussa vähän huono, nimittäin alkuhipassa pitää hiukan väistellä paikoilleen levitettyjä välineitä, eikä siis voi päästellä “satanen lasissa”, mutta kyllä vähän hitaampitempoisemmallakin parihipalla posket saadaan punoittamaan.

 

Ulkoilulla liikkumisenriemu jatkuu pulkkamäen merkeissä ja tarjolla onkin oikein extremeä, kun eskareiden itsensä rakentama hyppyri on jäätynyt juuri sopivaksi. Mitä nyt pikkuisen on haastetta osua siihen kohdilleen… Toisaalla taas vakoilijat ovat linnoittautuneet lumilinnan suojiin vaklaamaan….Ja hymiö-kavio on laajentanut toimintansa nettiopetukseen:

-Me tehdään ensin kakku ja laitetaan se sitten ihmisille. Ne tekee sen ja lähettävät tänne meille. Me  sitten koristellaan se ja lähetetään takaisin.

-Siis….te lähetätte ihmisille kakun?

-Ei. Kun me tehdään video  ja ne näkee sen siitä ja leipoo kakun. Ja me sitten koristellaan se.

-Niin ja lähetetään se sitten niille.

Siis asiakkaan omaa osaamista tuotantovaiheessa hyödyntävä koristelupalvelu. Johan on moniulotteinen liikeidea…

 

Iltapäivällä meillä on pyhäkoulu, jossa aiheena on  Jeesuksen jääminen temppeliin 12v. pääsiäisjuhlilla. Aihe on eskareille selvästi vieraampi, mutta maltilla silti kuunnellaan ja lauletaan laulut. Itseasiassa, lauletaanpa yksi ylimääräinenkin, sillä Sari lupautuu yleisöksi ja niin sitä laulaa luikautetaan vielä Napakettukin. Sitten on jo aika kiittää Saria ja toivottaa hänet tervetulleeksi taas helmikuun kalenterilehdellä.

 

-Nyt omiin hommiin!!!!

Päivän viimeinen puolituntia riittää tuskin leikin rakentamiseen, joten jätetään tavarat odottaaan huomista suosiolla. Luvassa on nimittäin oikein kuninkaalliset juhlat koko ryhmälle, eihän sellaista kutsua voi mitenkään sivuuttaa! Ja lentotukikohdassakin on vasta saatu koneet hädin tuskin ilman, että annetaanpa moottorinpärinän jatkua huomenna sielläkin suunnalla…

 

Valolla ja Ilolla   Heidi

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *