Yleinen

Kipsailua ja juhlasuunnitelmia

17.11.2016, Heidi

Vihdoin puuhevoset ovat maalausta vaille valmiita. Syyskuussahan eskarit tämän projektin ideoivat ja hommat aloitettiin, tavoitteena saada valmista jouluun mennessä. Hyvin ehditään. Ja vaikka hevonen on keräilyerä puuta, nauloja, taikataikinaa, ruuveja, kipsiä.. on se meille silti puuhevonen.

-Tarvitsetko apua? (hommana kipsata hevosen jalat)

-Ei. Tämä on ihan helppoa.

-On muuten tosi hyvä työrauha. Ja maltti.

-Voinko ottaa lisää kipsiä?

-Joo. Mutta olkaa tarkkana. Meillä on vain nämä kipsinauhat jäljellä.

-Multa jäi yli kaksi, tarviiiko joku?

-Milloin pannaan silmät?

-Ensin pitää vielä maalata.

-Tästä tuli aika hieno. Viedäänkö nämäkin koululle?

-Tietysti viedään. Minusta tuntuu, että me pidetään oikein hevosten “ohimarssi”, kunhan on valmista. Olette te niin ison työn tehneet.

-Ja sitten saa kotiin????

Kipsi riittää ja hepat saadaan kuivumaan. Jokohan se ensiviikolla on hopoti hopoti heijaa…

 

Eilen annettu kotiläksy koskien joulujuhlaa oli puolestaan muistettu vaihtelevasti, mutta eipä se haitannut mitään, sillä jokaisella oli kuitenkin esittää mielipide iltapäivän listauksessa. Tällaisia ehdotuksia tuki: ihmispyramidi*monta, kuperkeikkoja, balettia*monta ja Nalle Puh-näytelmä. Päätettiin siis, että esitetään nämä toiveet koulukummeille ja katsotaan, mitä mieltä nämä ovat. Ja enemmistön päätöksellä mennään.

 

Muutoin päivä on omien hommien täyteinen. Ai niin, unohdin eilen kirjoittaa, että saimme Pertti-pöllöltä paketin, jossa luki: “Hyvin lusteltu ja yrtetty”, minkä eskarit keksivät heti täydentää muotoon luisteltu ja yritetty. Paketissa oli ilmakiekkopeli, jota tänään jokainen eskari halusi tietysti kokeilla. Päätimme siis heti aamulla, että teemme ensin päivän hommat reippaasti ja saamme siten iltapäivään piiiiiitkästi omia hommia.

 

v&I  Heidi

ps: Meidän kuivauskaappi hyytyi yllättäen kesken iltapäivän ja kotiin lähtiessä oli eskareilla sellaisia ilmeitä, ettei paremmasta väliä…

-Nää on ihan märän….ällöt

-Nämä on ihan litimärät

-Onkohan vararukkasia repussa…

Eipä tarvinnut houkutella porukkaa pitämään isoa peukkuja korjausmiehen tai uuden kaapin suhteen.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *