Yleinen

K niin kuin keppari

19.09.2016, Heidi

Tämä päivä oli sellainen keräilyerä touhuja, ettei paremmasta väliä. Aamulla ensimmäiseksi otettiin haltuun kirjain K, jolla muuten alkaa sitten ihan hiiiiiiiirveästi sanoja. Sitten ruokavälkällä tavattiin kummit, joiden kanssa yhteistyössä alettiin rakentaa “Orinoro 2016”- esitystä koko koululle. Tämän päivän tapaaminen oli tosin ihan pikainen, pelkkä eläinarvonta, mutta on se vaan aina silti niin mukava nähdä omaa isoa kaveria. Iltapäivällä sitten tartuttiin…. oikeaan neulaan. Tehtävänä oli pujotella syysketju kartonkilehdistä ja oikeista pihlajanmarjoista.

-Ai pitikö näitä ensin viisi?

-Mulla on jo kymmenen marjaa. Sitten lehti.

-Ai nytkö tulee taas lehti?

-Laske. Mä voi auttaa…

Luovasti sujuu laskeminen ja yhteistyö, eikä kenelläkään ole kiire pois hommista. Pian on 30 marjaa ja seitsemän lehteä joka ketjussa.

-Tää oli aika helppoa.

-Niin oli. Minä voisin ommella vaikka paidan….

 

Päivän päätteeksi leikkihuone saa vielä uuden roolin, kun siitä tulee jumppasali. Ensin pitää tietysti raivata tavaroita edestä  ja asetalla patjoja sopivasti, mutta niin vain on pian hyppypaikka valmis. Jonojärjestyksellä turvataan liikkuminen ja niin saavat alkaa kuperkeikat, pyörähdykset ja muut matalalentoiset liikkeet. Kivasti ja hikipäässä porukka puuhaa, välillä toisiaan äänekkäästi kannustaen.

-No niin. Nyt pitäisi ratkaista salasana ja ottaa salataskuposti huomisesta kepparipäivästä. Ja sitten takseille.

-Saadaanko jumpata huomennakin?

-Tietysti. Ja vaikka hevosella….

Valolla ja Ilolla Heidi


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *