Yleinen

Jumppaa ja palkinnonjakoa

15.03.2017, Heidi

Aloitimme tänään varsin prinsessamaisella tähtieskariesittelyllä, sillä jopa mukaan otettu nalle oli sonnustautunut teemanmukaisesti samaan kimaltelevan säihkyvään karderoobiin, kuin omistajansakin. Plus, että mukana oli matkalaukullinen varavaatetusta, kuten  paremmissa piireissä asiaan kuuluu. Eikä siinä vielä kaikki, sillä sama “siniverisyys”näkyi myös valokuvissa ja tähdestä annetuissa haastetteluissa, joissa todettiin mm. tämän leikeissä valtakunnan ulottuvan ihan koko taloon.

-Ai kaikkiin huoneisiin?

-Nii-in (hihitystä)

-Kamalan iso homma leikkiä silleen.

-Eikä oo. Yhtään. (hihitystä)

Voi ilo ja ipana, nämä tähtieskariesittelyt ovat sitten mukavia ja valaisevia!

 

Seuraavaksi lähdimme jumppaan, jossa jatkoimme muotojen aihepiirissä; pelaamalla mm. herra Hulinaa eli hedelmösalaatti-leikin mukaelmaa muodoilla sekä selvittelemällä salaisia muotoperheitä. Ja lopuksi otettiin vielä  “Opettajaa”, leikkiä, jolla aloitimme aikanaan jumppailut elokuussa. Siinä jokainen lapsi vuorollaan tulee ryhmän eteen ja nimensä sanottuaan näytää liikkeen, jonka muut sitten toistavat läpi salin. Hypitään, pyöritään,ninjaillaan…12 lapsen ryhmä saa helposti aikaan moniulotteisemman liikesarjan, kuin yksiaikuinen ikinä.

 

Iltapävän ulkoilulla pääroolissa on valtava lumivuori, jonka rinteille syntyy useampiakin leikkejä.

-Me ollaan tyttöninjagoja.

-Ja me vakoillaan.

-Ai jaa. Ketä te vakoilette?

-No teitä! (siis aikuisia) (hilpeää naurua)

-Eikä! Apua! Mä en niin kestäääääääää!!!!!!

 

Ulkoilun jälkeen käydään “havaintopohjainenkeskustelu” kurahousujen hyödyllisyydestä (heh heh) ja kuivauskaapin lastauksen jälkeen mennään sitten  mokkaamaan pikaisesti koulukummeja, aiemmin toteutetun suunnistuksen palkintojen jakamisen merkeissä. Ensin tietysti tarkostetaan vastaukset ja eskarit hämmästyttävät kummeja luettelemalla mm. kysyttyjä aurinkokunnan planeettoja, kuin vettä vain. “Miksi te ette sanoneet noita suunnistuksessa!”, kummit kysyvät hämmästyneesti virnisteleviltä ipanoilta. Joka tapauksessa parit ovat keränneet pisteitä  hienosti 13-25,5 väliltä eli tiedetty on paljon, kun tietoa on pitänyt löytyä sellaisista asioista kuin Suomen pohjoisimmasta kaupungista, Leppävirran väkiluvusta, prinsessa Pikkiriikin koirasta ja ystävästä, meemin selittämisestä jne. Mallikkaasti hoidettu suunnistus kaikilta ja onnittelut vielä voittajille!

 

Eskarilla luemme vielä “Valtavia työkoneitä” nimisen OnniOpuksen ja sitten loppupäivä onkin pyhitetty omille hommille.

-Hei eskarit. Tiedättekö. Tänään on ollut niin mukavasti tavallinen päivä, että siitä pitää antaa ihan kk-merkki. 

-Jee!!!

 

Valolla ja Ilolla  Heidi


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *