Yleinen

Jännitystä…

11.11.2016, Heidi

On ilo saada lahjoja, mutta vähintän yhtä suuri riemu on antaa niitä. Tänään eskarit ovat puuhastelleet tulevan vkonlopun mainingeissa ja täti on nauttinut jännitystä tirisevästä tunnelmasta koko sydämellä. Ajatukset, piilot, paketointi…Harmi, etten vielä voi kirjoittaa asiasta tarkemmin, mutta sen lienen voinen laittaa, että tämän kotiseudun isäihmiset taitavat olla jonkin sortin supermiehiä. Ainakin, jos jälkikasvulta kysytään. Onnea siis sylintäydeltä teille isät!

 

PäivänPamauksessa tunnelmoittiin Heikki-open johdolla vielä kerran Orinoroa, ennen loiskahdusta vetiseen järviteemaan. Orinoron reissusta oli koottu hieno video, jossa valokuvat ja pienet videoinnit vuorottelivat klassisen musiikin soidessa taustalla. Haltioivan ihastuttavaa! Ja mikä mahtavista, sekä laadukas materiaalikeruu että sen työstö oli toteutettu oppilastyönä. Hyvä isot, mä niin ruletan teitä!!!!

 

Mitäs vielä…tätin pää on tyhjä, kuin monen kunnan kassa. Mutta mieli on hyvä, tämä oli touhukas viikko. Mistä sitten pompsahtikin vielä mieleen yksi päivään liittyvä hassutus. Ette ikinä arvaa, mitä me laitetiin tänään hakukone Google etsimään??? Tanssihiiri-videoita. Balettileikki on nimittätin kehittynyt jo siihen pisteeseen, että siihen linkittyi luontevasti tällainen saturoolileikki. Ympäri, ja  ympäri, väliin pieni loikka…

 

Valolla ja ilolla hyvää vkonloppua kaikille toivottaa  Heidi


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *