Yleinen

Isojen haaste

13.11.2017, Heidi

Oh hoh, nyt sitten tärähti oikein haasteiden haaste. Kurjalan koulu aloitti nimittäin tänään käytöskampanjan, jossa tavoitteena on jokaisen omaan hyvään käytökseen panostaminen. Ja tietysti myös eskari haastettiin talkoisiin mukaan! Eli vaikka meillä eskarilla onkin kk-merkki yhteisestä reilusta toiminnasta, niinseuraavat neljä viikkoa kerätään pisteitä myös omista hyvistä päivistä. Ja tämä keräys on sitten tiukka, siinä ei sallita mitään lööpereitä sormienvälistä katseluja (koululaisten oma toive). Hikeä pukkaa…

-Saako jo laittaa?

Päivä on lopuillaan ja lista eteisenseinällä vielä typösen tyhjä, mutta ei kauaa. Voi ilo ja riemu, aika moni saa yhden hienon pisteen itselle merkitä. Ja täti on melkoisen varma, että huomenna saavat jo nekin, joilla tänään hiukan nahisteluksi lipsahti… Harjoittelemalla hyvä tulee.

 

Muutoin päivä piti sisällään monistetehtäviä käsitteestä samanlainen. Mitä ennen treenattiin asioiden kuvailemista. Jokainen eskari haki hyllystä piiloon nyrkkiin tavaran, josta antoi sitten toisille vihjeitä. Hauskaa! Hienosti sujuivat vihjeet ja arvaaminen.

 

Ulkoilulla puolestaan otettiin lastenparlamentissa toivottuja pihapelejä: poliisia & roistoa ja Nurkkajussia. Myös kuurupiiloa oli tarkoitus olla, mutta sääntö/tulkintaerojen vuoksi se pääteen siirtää toiseen kertaan ja täti selvittää virallisen kannan. Sen sijaan uutena otettiin Peiliä, joka onkin siitä kiva peli, että sitä voi ottaa vaikka joka päivä katoksessa taksia odotellessa.

-Huomenna pitää sitten hoitaa se palaute

-Joo. Helppoa

-Ai kenelle?

Kerrataan siis vielä ennen kotiinlähtöä huomiselle saamamme kiva vierailu: erään eskarin äippä tekee opinnäytettä ja tulee siihen liittyen testaamaan musiikkiseikkailuaan kanssamme jumppasaliin. Me olemme siis kenraaliharjoituksenyleisö ja annamme palautetta kokemuksestamme. Ja meiltähän se hoituu, sata varmasti!

V&I kirjoittelee Heidi

Ruokana ohrapuuro, mehukeitto, sämpylä, leikkelemakkara & tomaatti


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *