Yleinen

Iso peukku, Kurjala!

13.11.2015, Heidi

“Monen mutkan takana, on meillä koulu mukava….” trubaduuri Jarkko Kinnunen kajautti ensitahdit Kurjalan koulun omaan lauluun. Ja mikäpä oli kajauttaessa, niin oli osuvasti leppeään melodiaan siirtyneet oppilaiden ajatukset oman koulunsa erityisyydestä. Ja vähintään yhtä erityisiä ovat kyllä nämä oppilaatkin, laulamisen taidossa ja rohkeudessa! Taas sai täti nieleksiä suolaisia helmiä, niin kauniisti kouluyhteisön laulanta soi tunteiksi ja voimaksi.

 

Taitavasti kitaralla säestetty musiikkihetki oli jo lopuillaan, kun Riikka-ope sanoi: “Kuule Jarkko. Kun siinä meidän laulussa on se iso peukku Kurjala, niin sopiiko, että eskarit näyttävät sinulle mitä se oikein tarkoittaa??” Trubaduurillehan sopii, mutta meillä eskarilaisillapa on asiasta paljon selvempi sävel.

– Annetaanko isoa peukkua ihan koko koulun voimin??

Tuumasta toimeen ja riveihin järjestyneet peukalot venyvät suristen niiiiiiiiiiin jättimäisen ISOON KIITOKSEEN, että trubaduuriparka on pudota äimistyksestä palliltaan. Voi valon ja ilon päivä sentään!

 

Iltapäivän me eskarilla käytimme lelupäivän viettoon ja omiin hommiin. Sai pelata, askarella, leikkiä tai….vaikka laulaa. Pääasia, että oli kivaa ja kiire ei kertakaikkisesti mihinkään.

 

Valolla ja ilolla hyvää viikonloppua kaikille toivottelee  Heidi


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *