Yleinen

Iloa Ikealaisittain

28.10.2015, Heidi

Tänään jumppasalin valtasivat intiaani sellaisella meiningillä, että Leena oli kuullut “sotahuudot” ruokalaan asti.. Mentiin hippaa, hiipimistä, unisiepparia yms., mutta ette kyllä ikinä arvaa sitä, mikä oli se ihan paras juttu. Kanootit. Puolapuihin kiinnitettynä kaksi köyttä, jotka yltävät salin puoliväliin asti ja kanooteiksi kaksi Ikean matalaa isoa sinistä kassia.

– Saako joooooooooooo????

Eikun intiaani istualleen kassiin ja “melomaan” eli kiskomaan köydellä itsensä puolapuille. Ei ideana mikään noobeli, mutta riemastuttavuudessaan rajaton! Ja se kavereiden kannustus, hillitöntä!

 

Iltapäivällä lastenparlamentti paneutui tuumailemaan marraskuun tekemisiä ja kopsutteli pöytään seuraavat: kiikkupolttista, askartelua mm. kissoja sekä taloja tikuista puuhunmuuttajille, majaleikkipäivä taskulampuilla, paperiketju kuusilla koristeltuna sekä leikkimiseen tarpeeksi isoja linnoja pahvilaatikoista. Parlamentti kävi myös sangen kiintoisan keskustelun esityksestä, joka koski toivetta pihatöitä. Koska mitään sopivaa tehtävää ei tuntunut koulun läheisyydessä juuri nyt olevan tarjolla, päädyttiin esitystä mukailemaan niin, että lopputulos oli “ulkoeväsmakkaranpaistoretki” kodalle.

Näin sitä siis saatiin taas oikein hyvät pohjat toiminnalle ja parlamentti valmistautuikin jo pöytäkirjan allekirjoittamiseen, kun…

Puheenjohtaja?

– No Heidi?

Saanko minäkin tehdä yhden esityksen?

– Joo, saat.

– Mennään 18.päivä uimaan koululaisten kanssa Vesileppikseen. Bussilla.

– JOOO!!!!!!!!!!!!

 

Ja joku vielä kehtaa väittää, että marraskuussa on pelkästään synkkää ja pimeää…

 

Valolla ja Ilolla Heidi


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *