Yleinen

Huikeudella ja haikeudella

27.05.2016, Heidi

Piha on tyhjä ja naulakossakin vain yksinäinen vihreä kurarukkaspari. Ei ole nimeä, mutta ehkä joku sitä kaipailee, sitten syksyllä. Tuntuu ihan kummalliselta, että näin se vaan hujahti, kokonainen eskarivuosi. Kerettiin vaikka mitä, mutta jäi kyllä paljon piikkiinkin…Urheilutermein, “kaikkeni annoin”, mutta sain sadoin verroin takaisin. Kiitos siitä, te ihanan eskarit!

 

Iso kiitos hyvästä vuodesta kuuluu myös teille perheille. Mahtavasti olette jaksaneet tukea eskareidenne kasvua ja kehitystä sekä heittäytyä mukaan. Ei ole tädin tarvinnut öitään miettiä, että mitähän ne tuumailee tai kehtaako pyytää projekteihin milloin kenkää, milloin sukkaa… Vain avoin yhteistyö ja molemminpuolinen usko lasten parhaan tavoitteluun on sen mahdollistanut, olen siitä teille kovin kiitollinen.

 

Mutta. Kuinkas se sujui tämä päivä…no yhtä juhlaahan se oli aamun synttäreistä iltapäivän “todistusjuhlaan” asti. Tosin tuntui ilmassa kaiken aikaa häilyvän myös pieni haikeus…Ruusut sekä todistukset otettiin kuitenkin vastaan hienosti ja saatiinpa purkkiin vielä loppukuva koko joukosta sillalla. Siitä on tädin mukava teitä katsella ja muistella.

 

Ai niin, iso kiitos myös kaikille tämän blogin lukijoille! On ollut hämmentävää huomata, kuinka paljon tämän pienen eskarin arki on ihmisiä kiinnostanut. Esimerkiksi viime viikon sunnuntaina blogia oli luettu peräti 60 kertaa ja koko toukokuussa kaikkiaan 250 kertaa eli keskimäärin 9 lukijaa päivä. Se on paljon se. Toivottavasti olette viihtyneet ja saaneet lukukokemuksista jotakin mukavaa ajateltavaa, puuhaa tai hyötyä itsellenne.

 

Ja yleisön pyynnöstä… Lupasin laittaa ohjeen jättisaippuakuplien valmistusliemen keitosta, joten tässäpä tulee:

Tarvikkeet

3l vettä

500g sokeria

1dl perunajauhoja

0,5l vihreää Fairya (muut eivät toimi, kokeiltu on!)

(1/4-0,5dl glyseriiniä apteekista, jos haluat vielä kimmoisampia kuplia)

 

1.Kattilassa vesi kiehuvaksi

2. Sekaan sokeri

3. Pieneen tilkkaan vettä sekoitetaan perunajauhot, kaadetaan sitten hiljalleen nauhana vesi/sokeriliemeen. Annetaan kuplahtaa kerran, pari.

4. Jäähdytetään kädenlämpöiseksi

5. Lisätään Fairy rauhallisesti sekoittaen, vältä vaahdottamasta!

-lisää halutessasi glyseriini tai esim. elintarvikeväri)-

6. Kaadetaan liemi kanisteriin tai pulloihin ja annetaan tekeytyä yön yli tai parikin päivää. Käännellään välillä rauhallisesti.

7. Valmista tuli!

 

Täti kiittää, kuittaa ja vaikenee, ensi elokuuhun asti. Vaikka vaikeaa se varmasti on, heh heh.

 

Valolla ja Ilolla Heidi


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *