Yleinen

Hampaatonta juoruilua

15.03.2016, Heidi

Kysymys: Mitä sellaista me ihmiset osaamme, mitä muut elolliset eivät? Eskareilla oli tähän heti nerokkaita oivalluksia: puhua, seista päällään, askarrella, soittaa, seisoa suorassa, tehdä voltin trampoliinilla… jne. Tosin myös perusteluja vaadittiin ja punnittiin, esimerkiksi: osaako papukaija puhua vai matkia, puhuuko kissa naukuessaan, seisooko apina ihan suorassa, soittaako lintu laulaessaan ja voisiko apina osata tehdä trampoliinilla voltin. Melkoisia filosofeja nämä eskarit.

 

Puhetaidon ainutkertaisuudesta jatkoimme sitten aasinsilta leikkiin nimeltä “hampaaton”. Siinä pitää tervehtiä vierustoveria jonkin eläinlajin kautta esim. “Minä olen karhu” niin, etteivät raollaan olevat huulet liiku ollenkaan. Ja vierustoveri vastaa “Terve karhu”.Kuulostaa helpolta, mutta kokeilkaapa vaan. Ja varsinkin, kun kumpikaan ei saa nauraa tippaakaan. Hilpeää!

 

Hauska oli myös vanha kunnon “juoru”, jossa ringin tuli kuljettaa liikkeelle kuiskattu viesti takaisin muuttumattomana.

-Lettuja ja jäätelöä…..

-…leppäjuusto (hämmentynyttä hihitystä)

-Mummo asui mökissä….

-…mukelo

-Mikä????(*monta)

-No kun en kuullut mitään

 

Tänään valmiiksi saatiin myös geolaudat, joten huomenna alkaa armoton kuminauhojen venyttely. Ja kotiin lähtivät talvikauden askartelut, sillä nythän mennään kohisten kohti kevättä. Mutta ei ulkona vielä sentään niin kevät ole, ettemmekö huomenna hiihtäisi tammikuussa luvattua laturetkeä!

-Onko eväät?

-On

-Hyvä. Ja sitten huomisen jälkeen tulee kevät.

-Sitten pitää laittaa kurahousut.

– Ei kun nyt pitää. Siellä on 4 astetta plussaa.

-Höh…

-No, ei se kurahoususirkus kestä kesään asti

-Kurahoususirkus (hihitystä)

 

Latupartiohengessä Heidi

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *