Yleinen

Halloween hauskuutta

30.10.2015, Heidi

Taksi kurvaa Konnuslahden koululle ja ulos alkaa purkautua jännittynyttä joukkoa. 1.-2.luokkalaiset moikkaavat riemuissaan vanhoja tuttuja, kun taas eskareiden kasvoilta voi lukea odotuksen: Täällä sitä nyt ollaan. Mitäs nyt….

 

No, päiväänhän on suunniteltu vaikka mitä hyyyyyytävän hauskaa, mm. askartelua, lauluja ja aiheeseen soveltuvia herkkuja. Kaikki pääsevät myös vampyyrin kanssa pienelle seikkailulle koulun vintin hämärään, jossa keinutuolia narisuttaa eläkkeelle pyrkivä merirosvo ja unista mutinaa myrisee itse kreivi Dracula. Ja kaikki uskaltavat juttuun mukaan, rohkeaa joukkoa olette!

 

Ja juhlissa kun ollaan, niin toki myös osallistujat pääsevät esittäytymään: noitia, noidan kissoja ja tyttäriä, haamuja, monstertaikuri, tiikeri, merirosvoja, ulkomaalainen, koira, superman, pääkalloja, seepra, velhoja, luurankoja… omituisia otuksia  pilvin pimein. Heitetäänpä joukolle haaste vitsien kerronnasta… Ja johan lohkeaa.

***

– Miksi linnut lentävät etelään? (Tulee kylmä, ehdotetaan moneen kertaan…mutta ei….)

-Eivät ne jaksa kävelläkään.

***

– Mikä tori kävelee? (ehdotuksia on vaikka mitä, kuten traktori ja rollaattori….mutta ei…)

-Tohtori

***

– Miten läpinäkyvä kummitus laittaa karkkia suuhunsa? ( ….ei iske kellekään mitään mitään ideaa… kunnes eräs veikeä velho ratkaisee pelin kerrasta…)

– Hansikkailla

***

 

Kiitos Konnuslahden aikuiset ja lapset, tarjositte meille ikimuistoisen päivän!

Ja taksit, taas liikkui porukka teitä turvallisesti, sutjakasti ja aikatauluissa, Kurjala kiittää ja kuittaa.

 

Vastaanhankaavaa  Riidankylväjäsalkkua hyllyn perukoille taas vuodeksi tunkien  Heidi


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *